Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Εθελοντικού Συνδέσμου ‘’Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου” με βαθιά συναίσθηση ευθύνης απέναντι στα μέλη του και έχοντας πάντοτε προτεραιότητα τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας, σας καλεί σε γενική συνέλευση ,την Τετάρτη 2 Μαρτίου2022, στον ισόγειο χώρο του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00. μ.μ.

Θέματα:
1.Απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός κατά τα έτη 2017-2021.

2.Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το καταστατικό.

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη εφόσον έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά.(να έχει εξοφληθεί η συνδρομή για το 2021).Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν και να ψηφίσουν όσοι επιθυμούν, εξοφλώντας την συνδρομή του 2022.
Σύμφωνα με το καταστατικό όποιο μέλος επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. πρέπει να το δηλώσει έως την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στο φαρμακείο του Κατάκη Παντελή (προέδρου του Δ.Σ.). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2822023221.

Καλούμε τα μέλη να δώσουν ένα δυναμικό παρών την ημέρα της γενικής συνέλευσης,  ώστε από κοινού να επιβραβεύσουμε τις έως τώρα δραστηριότητες αλληλεγγύης,  προς τους ενοίκους και εξυπηρετούμενους των υπηρεσιών του Ιδρύματος, αλλά και να εμπλουτίσουμε ένα όμορφο έργο εθελοντικής προσφοράς με νέες ιδέες και πράξεις.

Κατά την είσοδο στο χώρο της γενικής συνέλευσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID-19.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κατάκης Παντελής