Την Παρασκευή 19 0κτωβρίου 2018, O Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα, πραγματοποίησε περίπατο στο Ξενοδοχείο MIRTILOS καλεσμένοι από τον ιδιοκτήτη του κ Θοδωρή Τσουρουπάκη.

Το προσωπικό του Ξενοδοχείου και οι ιδιοκτήτες μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ζεστασιά και αγάπη.
Μας περιποιήθηκαν με γλυκά, αναψυκτικά, καφέδες και άλλα.

Εκεί μας περίμενε ο κ.Κυριάκος Ταπεινάκης, άτομο αξιόλογο, με ιδιαίτερες ικανότητες καλεσμένος από τον πρόεδρό μας κ Κατάκη Παντελή. Ο κ.Κυριάκος Ταπεινάκης μας μίλησε για τη ζωή του,τη δύναμη της ψυχής του και την
πίστη του στο Θεό. Ενθουσιαστήκαμε όλοι και πήραμε ένα γερό μάθημα αισιοδοξίας και αγάπης για τη ζωή.

Μετά τη συζήτηση ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τραγούδι και χορό δίπλα στην πισίνα.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον κ. Θοδωρή και την κ. Ράνια Τσουπουπάκη, καθώς και το προσωπικό του MIRTILOS για την πλούσια και ξεχωριστή φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε και τον κ,Κυριάκο Ταπεινάκη για τα ωραία λόγια του.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και όρεξη να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.

 

Στις 26 Οκτωβρίου 2018 ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα, μετά από πρόσκληση της κ.Τούλας και Εμμανουήλ Παπαδάκη πραγματοποίησε περίπατο στις Καλύβες Αποκορώνου και στο Ξενοδοχείο τους με την επωνυμία kalybes Beach στο καθιερωμένο γεύμα αγάπης με καλεσμένους διάφορα Ιδρύματα και δομές του νομού Χανίων.

Όλοι μαζί γίναμε μια παρέα, γευτήκαμε την πληθώρα των εδεσμάτων (φαγητά, γλυκά, αναψυκτικά, φρούτα) και παρακολουθήσαμε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.Ήταν κάτι το ξεχωριστό!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ.Τούλα στον  κ,Εμμανουήλ Παπαδάκη και στα παιδιά τους για την πρόσκληση.
Τους ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν και να δίνουν χαρά στους συνανθρώπους μας.