Οι φιλοξενούμενοι του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου με πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας:

  • Στις 25 Μαΐου 2017 είχαν τη χαρά να  απολαύσουν  τον καφέ τους αλλά και τη θέα της θάλασσας στο όμορφο και γραφικό ψαρολίμανο της πόλης μας, στην καφετέρια  “Θέασις”.

 

  • Στις 9 Ιουνίου 2017 απόλαυσαν τη φιλοξενία της  κ. Μαρινάκη Στέλλας και του γιου της Μανώλη στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο τους στο  “Drapania Beach”. Ο Μανώλης ως αρχαιολόγος ξενάγησε τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος στη μικρή συλλογή του με αρχαιολογικά αντίγραφα  και τους μίλησε για την ιστορία της Κισάμου ενώ στην παρέα παρευρέθηκε και η Κισαμίτισα δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια Αμέλια Αναστασάκη  .                                              

 

  • Στις 23 Ιουνίου 2017 επισκέφτηκαν το όμορφο  ξενοδοχείο “Ναυτίλος” , στην παραλία της “Πλάκας” και δέχτηκαν τη ζεστή φιλοξενία της κ. Άννας Μαζαράκη. Στη συντροφιά  ήταν και τα  παιδιά του πρώτου διευθυντή του Αννουσάκειου Ιδρύματος (1972) παπά Δημήτρη Σημαντηράκη , του “ιερέα με το ποδήλατο” ,  η κ. Ευτυχία Σημαντηράκη , συνταξιούχος εκπαιδευτικός  και ο κ.  Σπύρος Σημαντηράκης καταξιωμένος γιατρός στη Γερμανία. Ο κ. Σπύρος ως γιατρός συνεργάζεται με τέσσερα Γηροκομεία στη Γερμανία και είναι ευαισθητοποιημένος  με την τρίτη ηλικία.  Συζήτησαν με τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος και κ. Σπύρος τους διασκέδασε με την κορνέτα του που έμαθε σε ηλικία 11 ετών στη φιλαρμονική που ίδρυσε ο παππούς Ειρηναίος στην πόλη μας το 1962. Η κ. Χρυσούλα Κοντοπυράκη, συνταξιούχος δασκάλα και μέλος του Συνδέσμου μας πρόσφερε σε όλους τα νόστιμα κουλουράκια της.

Ο Σύνδεσμός μας  και οι φιλοξενούμενοι του Αννουσάκειου  Θεραπευτηρίου ευχαριστούν από καρδιάς :

  •  Την κ. Στέλλα Μαρινάκη και τον γιο της Μανώλη  Μαρινάκη
  • Την κ. Αμέλια Αναστασάκη
  • Τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου ΝΑΥΤΙΛΟΣ και την κ. Άννα Μαζαράκη
  • Τον κ. Σπύρο  και την κ. Ευτυχία Σημαντηράκη
  • Την συνταξιούχο δασκάλα κ. Κοντοπυράκη Χρυσούλα