Την Τρίτη 7-8-2018 ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισάμου συνόδευσε φιλοξενούμενους του Ιδρύματος στην Ιερά Μονή Οδηγήτριας Γωνιάς στο Κολυμπάρι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν προσκεκλημένοι από την Ιερά Μονή και τον Ηγούμενο πατέρα Χρύσανθο.
Η μετάβασή τους στο Κολυμπάρι έγινε με το πούλμαν του Ιδρύματος.
Εκεί παρακολούθησαν την ευλογία των άρτων και στη συνέχεια ενημερώθηκαν για την ιστορία της Μονής από τον πατέρα Χρύσανθο.
Μετά ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κατάκη αλλά και ενημέρωση από τον γιατρό κ. Χατζηδάκη Δημήτρη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών ο οποίος – καλεσμένος από τον πρόεδρό μας- μίλησε για ιατρικά θέματα που απασχολούν τους ηλικιωμένους , πρότεινε λύσεις για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται και έδωσε έμφαση στην κίνηση και στην συντροφικότητα .
Ακολούθησε κέρασμα και ξενάγηση στο μουσείο της Μονής.
Ευχαριστούμε τον πατέρα Χρυσανθο και τον κ. Χατζηδάκη Δημήτρη για τα ενδιαφέροντα πράγματα που μας είπαν αλλά και για τη χαρά που πρόσφεραν σε όλους μας.
Αφήστε μια απάντηση