“Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας του Συνδέσμου μας από τη συντροφιά των ενοίκων του Αννουσάκειου Ιδρύματος, λόγω του covid-19, σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2021, η χαρά μας ήταν μεγάλη που βρεθήκαμε ξανά μαζί τους σε μια πολύ όμορφη ψυχαγωγική μουσική εκδήλωση.

Οι ένοικοι του Ιδρύματος, χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες, απόλαυσαν για περίπου  δύο ώρες  τη ζεστή παρέα μας, με μουσική και τραγούδια από τους κ. Φαραγγιτακη  Εμμανουήλ και Χορευτάκη Γιάννη και έστω για λίγο ξέφυγαν από την καθημερινότητά τους.

Τα πρόσωπα όλων έλαμπαν από χαρά γι’ αυτό το όμορφο πρωινό. Μακάρι σύντομα να μπορέσουμε και πάλι να δώσουμε χαρά και κέφι σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που περιμένουν από μας μια ζεστή κουβέντα και έναν καλό λόγο. Να τους δείξουμε πως πάντα νοιαζόμαστε γι’ αυτούς.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης  εξέφρασα από καρδιάς ευχαριστίες:
-Προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ Αμφιλόχιο, Πρόεδρο του Ιδρύματος για το αμέριστο ενδιαφέρον του, ώστε οι ένοικοι να έχουν την πλήρη ασφάλεια απέναντι στην πανδημία, αλλά και να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό όλες τις παροχές του Ιδρύματος.
– Προς τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αρετάκη Αντώνιο, Διοικητικό Διευθυντή του Ιδρύματος, ο οποίος μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, για την εκ μέρους του ενδεδειγμένη προστασία όλου του προσωπικού και των τροφίμων του Ιδρύματος.
-Προς το Δ.Σ του Συνδέσμου μας, που ήρθε με διάφορα εδέσματα για να χαιρετήσει και να δώσει χαρά σε όλους τους ενοίκους του Ιδρύματος.
-Στο προσωπικό του Ιδρύματος, για την καθαριότητα, την ευγένεια και τη χαρά που χαρίζει καθημερινά στον καθένα ξεχωριστά μέσα στο Αννουσάκειο.
-Στους αξιόλογους μουσικούς μας Φαραγγιτακη Εμμανουήλ και Χορευτάκη Γιάννη,οι οποίοι στο κάλεσμά μας, με περίσσεια προθυμία, έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν τραγούδια που χάρισαν σε όλους πλούσια ψυχαγωγία.
-Στους ελεγκτές, στην είσοδο του προαυλίου χώρου, οι οποίοι ευγενικοί και γελαστοί, εκτελούν όλο το 24ωρο τα καθήκοντά τους”.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου
Κατάκης Παντελής
Φαρμακοποιός

“Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021. Είκοσι μήνες πέρασαν!!! Είκοσι μήνες μακριά σας… Και σήμερα μέσα από την καρδιά μας ευχαριστήσαμε τον Θεό που μας έδωσε τη χαρά, μετά από τόσους μήνες, να αντικρίσουμε ξανά τα αγαπημένα σας πρόσωπα… Αυτά τα πρόσωπα που τα νοιαζόμασταν και ανυπομονούσαμε να τα ξανανταμώσουμε… Κι ήταν μεγάλη η ανακούφιση και η χαρά που νοιώσαμε όταν από μακριά σας διακρίναμε… Να ο κ. Γιώργος, η κ. Αργυρούλα, ο Μιχάλης, ο κ. Ανδρέας, η κ. Αλεξάνδρα, ο Κωστής, η Μαρία, η Νικολέτα, η κ. Αρτεμισία… Υπήρχαν και αρκετά νέα πρόσωπα που ευχηθήκαμε να μπορέσουμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα , παίρνοντας βέβαια ο καθένας μας τις απαραίτητες προφυλάξεις. Το μόνο που μας λύπησε πολύ ήταν η απουσία του Παναγιώτη μας.

Δυστυχώς έφυγε νωρίς κι έτσι η θέση του δίπλα από τους μουσικούς ήταν κενή… Οι μουσικοί μας, ο κ. Φαραγγιτάκης Εμμανουήλ και Χορευτάκης Γιάννης, έδωσαν την ψυχή και το ταλέντο τους με αποτέλεσμα όλοι να χαρούν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους . Φεύγοντας δώσαμε υπόσχεση ότι στην επόμενη καλοκαιρία θα το επαναλάβουμε!!!

Πηνελόπη Σαμψάκη Συντ. Εκπαιδευτικός -Ταμίας του Συνδέσμου