Το πρωινό του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017 επισκέφθηκε το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου μας, η θεατρική ομάδα “Κλώσσάν Εμπριμέ” . Η θεατρική αυτή ομάδα,  δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη από τους γονείς του χωριού Λιβάδια  για να συμπληρώσει με βιωματικές εμπειρίες τέχνης και πολιτισμού,  τη ζωή των  είκοσι παιδιών του μικρού τους χωριού, αντισταθμίζοντας τις αποστάσεις με το κοντινότερο αστικό κέντρο.

Το έργο που ανέβασαν ήταν “Το μυστικό των Χριστουγέννων” βασισμένο σε μια ιδέα της Piotrouskaya Uliana.

Οι ηθοποιοί που έπαιξαν κατά σειρά εμφάνισης ήταν:

Λιονάκη Ξένια, Κυριακού Κων/να, Μαρτσάκης Γιώργος, Χαρτζουλάκη Αγγελική, Παλόκα Αντώνης, Παλόκα Νίκος, Χαιρετάκη Ειρήνη, Τσουρουνάκη Ειρήνη,  Λιονάκης Γιάννης και Κότσεβα Αγγελίνα.

Μετάφραση: Λιονάκη Ξένια, Χαρτζουλάκη Αγγελική

Διασκευή Σεναρίου- Σκηνοθεσία- Σκηνικά: Μαρτσάκης Γιώργος

Μουσική Επιμέλεια: Χαρτζουλάκης Αλέξανδρος

Για όλους όσους παρακολούθησαν την παράσταση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, μια παράσταση που τα είχε όλα.

Πλούσια σκηνικά, ωραία κουστούμια, τρυφερούς διαλόγους και ωραία μουσική. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους που μας έκανε να νιώσουμε συγκίνηση, χαρά και μας μετέφερε μηνύματα και αξίες που αυτές τις άγιες μέρες αλλά και όλο το χρόνο πρέπει να κάνουμε πράξη για να έχουμε ένα καλύτερο κόσμο.

Ο Σύνδεσμός μας ευχαριστεί όλους τους ηθοποιούς- γονείς και τα παιδιά τους για κάθε λεπτό πολύτιμου χρόνου που διέθεσαν μεταφέροντας και στήνοντας τα πλούσια σκηνικά τους αψηφώντας το έντονο κρύο και τη δυνατή βροχή. Τους ευχόμαστε να έχουν όρεξη και διάθεση να δημιουργούν και να προσφέρουν , να έχουν υγεία , καλή πρόοδο και μια ευτυχισμένη καλή χρονιά.