Μια όμορφη βραδιά είχαμε τη χαρά να περάσουμε στις 24/5/2018 μαζί με το προσωπικό που εργάζεται  στις δομές της Ι. Μητροπόλεώς μας, σε κέντρο εστίασης της Κισάμου, ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Αμφιλόχιου.

Η όμορφη βραδιά πλαισιώθηκε  με χαιρετισμούς που απεύθυναν αρχικά ο Δντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιος Αρετάκης, η κ. Μαρία Κατάκη, Κοινωνική Λειτουργός του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»  και ο κ. Αντώνης Βακάκης, Γραμματέας της Ι.Μητροπόλεως μας. Οι ομιλητές εξέφρασαν λόγους ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας και αναφέρθηκαν στο μεγάλο προνόμιο να εργάζονται υπό την σκέπη και φροντίδα της Ι. Μητροπόλεως.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης, που ευχαρίστησε την Ι. Μητρόπολη για το «τιτάνιο, πνευματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, προνοιακό, φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί».

Τέλος ο οικοδεσπότης, Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος, εξέφρασε τη χαρά του για την ευκαιρία της «κοινωνίας αγάπης» της βραδιάς, τονίζοντας ότι “η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου θεωρεί όλους αυτούς που εργάζονται  στις δομές της, συνεργάτες και πνευματική της οικογένεια και όχι απλά ως εργαζόμενους και απλό προσωπικό”.

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του,την αγάπη του και τις άπειρες ευχαριστίες του . Τέλος με μεγάλη χαρά προσέφερε  σε όλους όμορφα αναμνηστικά της ημέρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας και προς την Ιερά Μητρόπολή μας για την πρόσκληση,  την τιμή που μας έκαναν, αλλά και για το τόσο όμορφο δείπνο αγάπης που μας προσέφεραν.