Μετά την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Ευτυχία Παλλάς” με καλεσμένη τη γνωστή καλλιτέχνιδα, Νατάσα Θεοδωρίδου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση του ιδρύματος και του συνδέσμου μας. Το δυναμικό σας παρόν έδειξε για άλλη μια φορά ότι αγαπάτε και στηρίζετε την προσπάθεια του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Όπως άλλωστε τόνισε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμφιλόχιος τη βραδιά της εκδήλωσης,  στον σύντομο χαιρετισμό του: «Η συγκινητική και μεγαλειώδης ανταπόκριση σας στο σημερινό κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης μας δίδει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε την διακονία αγάπης σε δεκάδες-εκατοντάδες εμεπρίστατους συνανθρώπους μας που καθημερινά περιθάλπονται, φροντίζονται και ανακουφίζονται στην μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά του Αννουσάκειου Ιδρύματος.Σας ευχαριστούμε που με την αρχοντιά και την φιλοτιμία σας κρατάνε αναμμένο το καντήλι της ελπίδας και της χαράς για τους εκατοντάδες ευεργετούμενους του Ιδρύματος».

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος μας  κ. Κατάκης Παντελής,ο οποίος ευχαρίστησε τον Επίσκοπό μας , τον μάχιμο Διοικητικό Δντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη για όλη του την προσφορά στο ίδρυμα, όπως  και όλο το προσωπικό του ιδρύματος που διαθέτουν ώρες ολόκληρες προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες και την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Χαιρέτησε, ευχαρίστησε  και καλωσόρισε την εκλεκτή καλλιτέχνιδα κ. Νατάσα Θεοδωρίδου, για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί κοντά μας σ΄ ένα τόσο σημαντικό ιερό σκοπό.

Ευχαρίστησε επίσης και τους χορηγούς Μόβιακ και το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων.

Κλείνοντας το χαιρετισμό του παρέθεσε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας:

“Όσο υπάρχουν άνθρωποι που η αγάπη τους γίνεται πράξη με έργα πρόνοιας και αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα και αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο τόσο θα παραμένει αναμμένο το κερί της ελπίδας και της χαράς”.