Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Συνδέσμου  «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου»  που δημιουργήθηκε στις   13 Απριλίου  2017 και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση…

Νιώθουμε μεγάλη χαρά που μπορούμε να εκφραζόμαστε, να αναδεικνύουμε το έργο μας, να επικοινωνούμε μαζί σας,  να ανταλλάσσουμε ιδέες, εμπειρίες και σκέψεις μέσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ωστόσο μέσα από την ιστοσελίδα αυτή θα επιθυμούσαμε να αναδείξουμε καλύτερα το έργο που πραγματοποιείται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα που αποτελεί στολίδι της περιοχής μας, της Κισάμου, του Νομού μας, του Νομού Χανίων, μα και της Κρήτης ολόκληρης!

Θα επιθυμούσαμε το έργο μας να βρει μιμητές και όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας να κατανοήσουν την ανάγκη που  υπάρχει για εθελοντική προσφορά ιδιαίτερα  στην «Τρίτη ηλικία»,  πόσο πολύ ανάγκη υπάρχει για φροντίδα και αγάπη στους απόμαχους της ζωής.

Θα επιθυμούσαμε οι  «φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου» αλλά και γενικότερα οι φίλοι των ανθρώπων που ανήκουν στην «Τρίτη ηλικία» να πολλαπλασιαστούν  όπως είναι σίγουρο θα πολλαπλασιαστεί η αγάπη που θα δώσουν αλλά και που θα πάρουν.