Οι φιλοξενούμενοι του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου με πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας, στις 11 Αυγούστου 2017, πέρασαν ένα ξεχωριστό πρωινό στην καφετέρια AQUA που βρίσκεται στην παραλία της πόλης μας.Η διεύθυνση της καφετέριας, ο κ. Χαιρετάκης Μιχάλης και η σύζυγός του κ. Ελισάβετ Τυμπακιανάκη,  προσέφεραν στους 20 φιλοξενούμενους του Ιδρύματος και στα μέλη του Συνδέσμου μας κέρασμα .

Στην παρέα μας ήταν καλεσμένοι από τον πρόεδρό μας ο ιερέας π. Ιωάννης Ψαράκης, ο  κ. Κυριστάκης Δημήτριος πρόεδρος της επιτροπής Ανταγωνισμού και τ. αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου  , ο κ. Μαρής Αντώνιος αιματολόγος , η δωρήτρια κ. Φαλδαμή Παναγιώτα και ο κ. Σκουλούδης Ιωάννης λαογράφος, οι οποίοι χαιρέτησαν και συζήτησαν με τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος.

Ο πατέρας Ιωάννης Ψαράκης μίλησε για την επικείμενη γιορτή της Παναγίας μας,  αναφέρθηκε στη δράση και στην προσφορά της ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γερμανία αλλά και γενικότερα  στη  ζωή των Ελλήνων της Γερμανίας . Οι φιλοξενούμενοι ενθουσιάστηκαν και με το δικό τους τρόπο , έδειξαν την χαρά και την ευγνωμοσύνη τους.

 

Ο σύνδεσμός μας και οι φιλοξενούμενοι του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου ευχαριστούν από καρδιάς:

Τη Διεύθυνση της καφετέρειας AQUA για το κέρασμα και την ευαισθησία που έδειξαν προς τους φιλοξενούμενους

Τον ιερέα Ιωάννη Ψαράκη, τον κ. Κυριτσάκη Δημήτρη, τον κ. Μαρή Αντώνιο , την κ. Φαλδαμή Παναγιώτα και τον κ. Σκουλούδη Ιωάννη για την όμορφη συντροφιά τους .