Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο  πραγματοποίησε τον καθιερωμένο μηνιαίο περίπατο των φιλοξενούμενων του Θεραπευτηρίου στην περιοχή Καμάρα Κισάμου , καλεσμένοι από τον Σύλλογο κυρίων και Δεσποινίδων Αγίου Αντωνίου.

Το συμβούλιο του Συλλόγου και οι γείτονες, μας δέχτηκαν με χαμογελαστά πρόσωπα και ανοιχτές αγκαλιές, στην αίθουσα του ενοριακού κέντρου της εκκλησίας . Οι είκοσι φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος ενθουσιάστηκαν με τα πλούσια χειροποίητα εδέσματα και τη ζεστή  φιλοξενία.

Στην παρέα μας καλεσμένη ήταν η συνταξιούχος φιλόλογος,  τ. Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κισάμου και πρόεδρος του Συλλόγου Κυρίων και Δεσποινίδων Καστελίου “Η Κοινωνική πρόνοια” κ. Νταγκουνάκη – Χαρτζουλάκη Ανθούλα η οποία παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και συζήτησε μαζί τους προσωπικά βιώματα εκείνης της εποχής.

Στο τέλος προσφέρθηκε στον κάθε φιλοξενούμενο του Ιδρύματος από ένα χειροποίητο κασκόλ, ως ένδειξη εκτίμησης, αποδοχής και σεβασμού.

Ο Σύνδεσμό μας ευχαριστεί :

-Την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννα Δαρατσιανού- Γλαμπεδάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κυριών και Δεσποινίδων της ενορίας του Αγίου Αντωνίου

-Τους γείτονες και όσους βρέθηκαν εκεί βοήθησαν και συνομίλησαν με τους φιλοξενούμενου

-Την κ.  Νταγκουνάκη – Χαρτζουλάκη Ανθούλα

-Το προσωπικό του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου για τη συνεργασία